Najbolji srpski automobilsta Dušan Borković gost Ministarstva omladine i sporta

„Želim da zahvalim Dušanu što je danas ovde sa  nama i posebno na načinu na koji doprinosi popularizaciji automobilizma u Srbiji i promociji dobre slike naše zemlje u svetu. Nadam se da će sledeće godine biti još uspešniji. Ministarstvo će, u okviru svojih mogućnosti, pomoći njegovom timu kako bismo mu pokazali koliko cenimo način na koji predstavlja Srbiju“, kazao je Udovičić.

Dušan Borković zahvalio je Ministarstvu omladine i sporta na podršci i odličnoj saradnji. „Imamo vrlo uspešnu saradnju. Ministar Vanja Udovičić je pokazao veliko poštovanje prema meni i prema radu mog tima. Drago mi je što se ovde prepoznaju naš rad i uspeh“, kazao je Borković.

Udovičić i Borković iskoristili su priliku da istaknu važnost bezbednosti u saobraćaju, naglašavajući koliko je važno da se ima puna kontrola – i fizička i mentalna – kada se vozi.

„Želimo da usmerimo decu i mlade na krajnje odgovorno ponašanje u saobraćaju, jer za tragediju je dovoljan samo jedan trenutak. To može da se spreči zdravim i promišljenim odnosom prema vožnji“, poručili su ministar sporta i najbolji srpski automobilista.

Top