Ministar Udovičić u poseti Zaječaru

Ministar sporta i omladine Vanja Udovičić, sa saradnicima, posetio je danas grad Zaječar i sa gradonačelnikom Zaječara Boškom Ničićem razgovarao o aktuelnim temama u oblasti sporta i omladine.

“Danas smo otvorili mogućnosti za rešavanje problema, prvenstveno u oblasti sporta. Moram da napomenem da je omladinska politika u gradu Zaječaru jedna od razvijenijih, i želim da se zahvalim i gradonačelniku što je danas istakao da mu je omladina na prvom mestu i omladinska politika kao značajan faktor u samoj strategiji razvoja grada Zaječara, jer su do sada u prethodne tri godine nevladin sektor i organizacije koje se bave omladinskom politikom dobila 22 miliona dinara  ministarstva za svoje projekte. Želja nam je da se takva tendencija nastavi, da imamo još bolje projekte iz grada Zaječara.”, istakao je ministar Udovičić.

On je rekao da je grad Zaječar imao u prethodne tri godine dobru saradnju sa ministarstvom, i naglasio da želi da ta saradnja u narednom periodu bude mnogo bolja i da oni problemi koji muče lokalnu samoupravu zajedničkim naporima budu rešene.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić se zahvalio ministru Udovičiću, što je već u prvoj nedelji nove gradske vlasti u Zaječaru, došao u radnu posetu a zatim je naglasio da se vodio veoma konstruktivan razgovor, vezan za mnoga pitanja i probleme, počevši od sportske hale u Kotlujevcu i da će grad  početi fazno da radi na rešavanju problema. Takođe je rekao da će se raditi na rešavanju problema uz podršku i pomoć Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva trgovine i turizma i  Kancelarije za upravljanje projektima Vlade RS.

Top