Вести - Децембар 2015

Обележена најуспешнија спортска, 2015. година: Удовичић са освајачима медаља!

Датум: 30.12.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Најуспешнија, историјска спортска 2015. година обележена је заједничким дружењем министра омладине и спорта Вање Удовичића са освајачима медаља који су на најлепши могући начин представили Србију у свету и са највећим промотерима њихових успеха, представницима медија.

Детаљније

Усвојене прелиминарне листе за најбоље студенте у Србији

Датум: 30.12.2015 | Категорија: Омладина,

Министарство омладине и спорта – Фонд за младе таленте са задовољством саопштава да je на 64. седници, одржаној 28. децембра 2015. године, којом је председавао министар омладине и спорта и председник Фонда за младе таленте Вања Удовичић, донета Одлука о усвајању Листе кандидата који испуњавају све услове конкурса и Листе кандидата који не испуњавају један или више услова конкурса и (или) имају непотпуну документацију по Конкурсу за стипендирање до 800 најбољих студената завршних година основних академских студија и до 400 студената завршних година мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија за школску 2015/16. годину.
Детаљније

Удовичић обишао Арену: Постављање базена иде по плану, биће ово јединствено EП!

Датум: 30.12.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Европско првенство у ватерполу које ће се одржати од 10. до 23. јануара 2016. године се полако приближава, па се тако и радови на постављању монтажних базена у Комбанк Арени убрзавају, а министaр омладине и спорта Вања Удовичић обишао је радове и уверио се да све иде по плану.
Детаљније

Представљени резултати годишњег истраживања о положају и потребама младих

Датум: 28.12.2015 | Категорија: Омладина,

На петој седници Савета за младе, одржаној 28. децембра, Министарство омладине и спорта представило је резултате редовног годишњег истраживања о положају и потребама младих у Србији у 2015. години.
Детаљније

Легенде се не заборављају: Удовичић поклонио дресове са бројем 90 Станковићу и Гроздановићу!

Датум: 25.12.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић примио је данас легенде српске кошарке и одбојке Бору Станковића и Саву Гроздановића.
Детаљније

Перуничић отворио фискултурну салу у Неготину

Датум: 24.12.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Државни секретар за спорт у Министарству омладине и спорта Предраг Перуничић свечано је отворио фискултурну салу у Основној школи „Бранко Радичевић“, у Неготину.
Детаљније

Отворени нови Дијагностички центар, школа и обданиште у Новом Пазару

Датум: 24.12.2015 | Категорија: Активности, Омладина, Спорт,

Председник Владе Републике Србије Александар Вучић је са министром трговине, туризма и телекомуникација Расимом Љајићем, министарком грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зораном Михајловић, министром унутрашњих послова Небојшом Стефановићем, министром здравља Златибором Лончаром и министром омладинe и спорта Вањом Удовичићем отворио Дијагностички центар, школу и обданиште у Новом Пазару, које су инвестирали Уједињени Арапски Емирати.

Детаљније

Удовичић у посети Караташу: Биће ово јединствени центар у југоисточној Европи!

Датум: 18.12.2015 | Категорија: Активности, Омладина, Спорт,

,,Радови прве фазе завршени су у рекордном року, што доказује да оно што обећамо то и испунимо. Објекти за смештај, теретана али и терени и стазе рађени су по светским стандардима и по завршетку радова Караташ ће бити јединствени центар овог типа у југоисточној Европи", рекао je министар омладине и спорта Вања Удовичић приликом обиласка омладинско-спортског центра Караташ у ком је завршена прва фаза реконструкције.

Детаљније

Удовичић: Влада Србије ће дупло више улагати у ауто-мото спорт и инфраструктуру

Датум: 18.12.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић примио је специјално признање за допринос ауто-мото спорту на традиционалној свечаној додели награда у ауто-мото спорту за 2015. годину у Зрењанину.
Детаљније

Удовичић на додели трофеја ОКС: Неизмерно сам поносан на наше спортисте!

Датум: 18.12.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић присуствовао је 22. прослави Дана Олимпијског комитета Србије и додели трофеја ОКС најуспешнијим спортистима и тимовима у предолимпијској 2015. години, која је одржана у Дому Нардоне скупштине.
Детаљније

Страница 1 од 3

Архива вести