Вучић и Удовичић посетили фудбалере у Старој Пазови

Датум: 09.10.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Председник Владе Републике Србије Александар Вучић и министар омладине и спорта Вања Удовичић посетили су фудбалере репрезентације Србије у Спортском центру у Старој Пазови након јучерашње победе над Албанијом у оквиру квалификација за Европско првенство.

„Једино што је Србија очекивала било је да се борите за њену заставу и ви сте то урадили, успели сте да уједините Србију, никакву рачуницу нисте имали, никаквим се неспортским методама нисте служили и заиста сам задовољан и срећан због ваше победе“, рекао је фудбалерима премијер Александар Вучић.

Премијер и министар су са фудбалерима седели и разговарали о наредним квалификацијама за Светско првенство у Русију, синоћњој утакмици, о плановима за изградњу Националног стадиона, али и о атмосфери у репрезантацији која је након победе над Албанијом врло позитивна.

"Синоћ је цела Србија била уједињена, сви смо поносни и радосни због ваше победе, због тога колико сте борбености показали на терену. Донели сте одгромну радост Србији, Републици Српској, посебно Косову и Метохији, свим грађанима Србије, не само Србима, сви су се радовали. Вратили сте веру у спорт, никаквим се неспортским методама нисте служили и срећан сам због тога", истакао јеВучић..

Он је од капитена Бранислава Ивановића добио на поклон дрес са синоћње утакмице, а од јунака победе у Елбасану Адема Љајића лопту, док је Удовичићу свој дрес поклонио заменик капитена Александар Коларов.

Последњу утакмицу у оквиру квалификација за Европско првенство репрезентација Србије игра с Португалијом у недељу у Београду.

Назад

Архива вести