Удовичић са Звездом и Партизаном о приватизацији

Датум: 04.07.2014 | Категорија: Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић одржао је у Влади Србије низ састанака на тему приватизације с представнцима фудбалских и кошаркашких клубова „Црвена звезда“ и „Партизан“. У оквиру редовних консултација представници “Звезде” и “Партизана” позвани су на званичне састанке како би добили прилику да изнесу своја мишљења и ставове на тему трансформације и приватизације клубова.

Циљ Владе Србије је да се заједно с представницима клубова направи оквир за стварање дугорочно одрживог и функционалног система којим ће се увести ред и подићи квалитет српског спорта и у којем ће наш спорт имати сигурну будућност. У наредном периоду разговараће се и са осталим спортским клубовима.

ФК „Црвена звезда“ представљали су Небојша Човић, Светозар Мијајловић, Звездан Терзић, Славиша Кокеза и Ивица Тончев.

На састанку с министром су испред ФК „Партизан“ били председник Драган Ђурић, генерални секретар Давор Грубор и члан Управног одбора Милан Обућина.

КК „Партизан“ представљали су председник клуба Предраг Даниловић и директор клуба Млађан Шилобад.

С министром омладине и спорта из КК „Црвена звезда“ разговарали су Небојша Човић, генерални менаџер Мирко Павловић, директор клуба Давор Ристовић и председник скупштине клуба Зоран Милошевић.  

Назад

Архива вести