Удовичић разговарао с турским министром спорта

Датум: 22.11.2014 | Категорија: Активности, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић разговарао је данас сa турским министром спорта. Турски министар изразио је у име своје државе дубоко саучешће због трагичне смрти навијача кошаркашког клуба "Црвена звезда" Марка Ивковића. Он је том приликом рекао и да ће надлежни органи Републике Турске спровести хитну истрагу како би се идентификовали и санкционисали починиоци.

Министар Удовичић тим поводом је изјавио:

„Очекујем од надлежних органа Републике Турске да спроведу истрагу по хитном поступку, да утврде одговорност свих за ову трагедију и све починиоце наоштрије казне. Сигуран сам да целокупна и домаћа и светска јавност, не само спортска, то очекује од Републике Турске. Чињеница да је неко изгубио живот на спортској утакмици је најстрашнији и најтрагичнији пораз за спорт, нешто што је до то мере недопустиво и трагично да морају да се предузму све мере како се никада више овако нешто не би догодило у спорту", поручио је Удовичић.

Српски министар омладине и спорта изразио је најдубље саучешће породици и пријатељима Марка Ивковића и навијачима „Звезде“.‎

Назад