Удовичић поручио учесницима Европских универзитетских игара: Ви сви сте интелектуална снага и будућност Србије

Датум: 27.07.2016 | Категорија: Битне информације, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић организовао је пријем за освајаче 26 медаља на 3. Европским универзитетским играма, које су одржане у Загребу и Ријеци. Он је истакао да су ове медаље показатељ тога колико је универзитетски спорт у Србији напредовао и колики су наши спортисти направили искорак, имајући у виду да смо на прошлим играма освојили три, а сада 26 медаља.

,,Ви сви кроз своје резултате представљате нашу спортску елиту али оно што је много важније, представљате интелектуалну снагу и будућност Србије и због тога ми је неизмерно задовољство што сте данас овде, у вашој кући“, поручио је Удовичић.

Он је додао и да су сви освајачи медаља највећи подстрек и порука за све спортисте да морају да се усавршавају и да брину о својој будућности.

Одбојкашица Сара Сакраџија освојила на Европским универзитетским играма са својим тимом бронзану медаљу. Она је Удовичићу поклонила једну медаљу у име свих учесника. ,,У име свих студената се захваљујем министру и професору Јаснићу, који су били уз нас и бодрили нас и подржавали“, поручила је Сакраџија.

Председник Универзитетског спортског савеза Србије захвалио се Министарству омладине и спорта на подршци и помоћи и министру Удовичићу, који је посетио студенте у Загребу.

EUnivI2

Назад

Архива вести