Фонд за младе таленте на Сајму стипендија у Крагујевцу

У уторак, 29. октобра 2019. године, у организацији Центра за развој каријере и саветовање студената, одржаће се једанаести по реду Сајам стипендија у Крагујевцу под називом „Изабери стипендију по својој мери”. Сајам ће бити одржан у холу Правног факултета Универзитета у Крагујевцу од 10.30 до 15 часова.

Међу дванаест излагача који ће овом приликом изнети своје програме студентима и дипломцима Универзитета у Крагујевцу, као и претходних година, представиће се и Фонд за младе таленте, који ће промовисати свој програм стипендирања најбољих студената на завршним годинама основних и мастер академских студија у земљи и најбољих студената студија другог и трећег степена на универзитетима земаља чланица Европске уније и Европске асоцијације за слободну трговину (EFTA) и на водећим светским универзитетима.

Уз богату понуду брошура и промотивног материјала, студентима ће током трајања сајма бити на располагању чланови Радне групе Фонда за младе таленте, који ће одговарати на питања.

Кроз програме стипендирања најбољих студената у Републици Србији, Фонд за младе таленте је пружио финансијску подршку за 825 најбољих студената Универзитета у Крагујевцу, 140 студената из Крагујевца добило је стипендију Фонда за мастер и докторске студије у иностранству, а 269 ученика средњих школа је награђено за резултате остварене на такмичењима у земљи и иностранству.

Позивамо све заинтересоване студенте да дођу на сајам и посете штанд Фонда за младе таленте Републике Србије како би се информисали о програмима стипендирања у земљи и иностранству.

 

Top