Усвојена Листа прелиминарних резултата по Конкурсу за стипендирање студија у иностранству за школску 2017/18. годину

Фонд за младе таленте при Министарству омладине и спорта са задовољством саопштава да je на 75. седници, којом је председавао Вања Удовичић, министар омладине и спорта, одржаној 23. новембра 2017. године донета Одлука о усвајању Листе прелиминарних резултата по Конкурсу за стипендирање најбољих студената другог и трећег степена на универзитетима земаља чланица Европске уније и Европске асоцијације за слободну трговину (EFTA) и на водећим светским универзитетима за школску 2017/18. годину.

На овогодишњи конкурс Фонда за младе таленте, који је трајао од 12. августа до 1. новембра 2017. године, пријавило се укупно 539 кандидата.

Листа прелиминарних резултата објављена је на интернет страници Министарства омладине и спорта Републике Србије – www.mos.gov.rs  и Фонда за младе таленте – www.fondzamladetalente.rs

Рок за примедбе кандидата је 7 дана од дана објављивања Листе прелиминарних резултата, односно до 1. децембра 2017. године. Након рока предвиђеног за примедбе, Фонд за младе таленте усвојиће Листу добитника стипендије по наведеном конкурсу. Уколико више од 500 кандидата испуни све услове конкурса и достави потпуну документацију Фонд за младе таленте ће приликом усвајања Листе добитника стипендије кандидате рангирати у складу са критеријумима објављеним у тексту Конкурса.

Увид у листу прелиминарних резултата конкурса можете извршити ОВДЕ.

 

Top