Усвојена листа прелиминарних резултата по Конкурсу за стипендирање студената на студијама у иностранству за школску 2020/2021. годину

На 96. писаној седници Фонда за младе таленте Републике Србије, одржаној 30. новембра 2020. године, усвојена је Одлука о усвајању Листе прелиминарних резултата по Конкурсу за стипендирање најбољих студената студија другог и трећег степена на универзитетима земаља чланица Европске уније и Европске асоцијације за слободну трговину (EFTA) и на водећим светским универзитетима за школску 2020/2021. годину.

Документацију на Конкурс поднело је 382 кандидата. Од укупног броја пријављених, 68 кандидата испуњава све услове Конкурса и има потпуну документацију, за 171 кандидата, који су доставили сва обавезна документа предвиђена условима Конкурса,  у току је поступак провере статуса држављанства, док 143 кандидата не испуњава један или више услова Конкурса и/или има непотпуну документацију.

Сви кандидати који су поднели пријаве на Конкурс могу поднети примедбе и допуну документације по Конкурсу најкасније до 10. децембра  2020. године.

Након рока предвиђеног за примедбе и допуну документације биће утврђена Листа добитника стипендије Фонда за младе таленте Републике Србије.

Увид у листу прелиминарних резултата конкурса можете извршити ОВДЕ.

Модел пропратног акта за допуну документације можете преузети ОВДЕ.

Top