Удовичић: Грађани, дођите у Арену да бодримо Србију против Хрватске!

"Влада Србије на челу са Александром Вучићем одмах испуњава сва обећања у року и исплаћује све награде спортистима у случају успеха, а овог пута смо предвидели додатна средства за сваког ватерполисту у случају освајања злата! Београд је спреман за велики спектакл, а смем да кажем да ћемо доказати да смо светска спортска сила и да ћемо дочекати ватерполисте за 14 дана на Балкону са најсјајним одличјем", навео је Удовичић.

Vanja Udovičić, Andrija Prlainović

Он се захвалио целокупној Влади на томе што је препознала значај организовања овако великог такмичења, свим јавним и комуналним предузећима, граду Београду и градоначелнику Синиши Малом, који је заједно са њим обишао ватерполисте на тренингу, на свој помоћи коју су уложили како би, према речима Удовичића, Београд у наредних две недеље био светски ватерполо центар.

[caption id="attachment_5792" align="aligncenter" width="640"]Izvor: hotsport.rs Izvor: hotsport.rs[/caption]

"Позивам све навијаче, све грађане да дођу у Арену да бодре наше момке у утакмици против Хрватске! Београд је потпуно спреман. Арена ће први пут бити пливалиште, никада није изгледала боље и очекује нас сјајна атмосфера. Београд ће имати још једну прилику да покаже да је одличан домаћин", закључио је Удовичић.

[caption id="attachment_5790" align="aligncenter" width="640"]Izvor: Sport.rs Izvor: Sport.rs[/caption]

Европско првенство у Београду одржаће се од 10. до 23. јануара 2016. године, а утакмица између Србије и Хрватске почиње у недељу од 20.30 часова. На највећем континенталном шампионату до сада наступиће 16 селекција у мушкој и 12 у женској конуренцији.

Top