Посета министра Удовичића Републици Српској

Министар омладине и спорта Вања Удовичић састао се у Бањaлуци са српским чланом Председништва Босне и Херцеговине Милорадом Додиком и министарком за породицу, омладину и спорт Републике Српске Соњом Давидовић поводом наставка богате сарадње кроз низ заједничких пројеката из области омладине и спорта.

”Наставићемо да будемо подршка једни другима, да делимо искуства и заједно превазиђемо све изазове који су пред нама. Настојаћемо да ојачамо и продубимо сарадњу у систему спорта и омладине у будућности, чиме ћемо још више учврстити нераскидиву везу између Републике Србије и Републике Српске”, истакао је министар Удовичић.

Након тога, министар Удовичић је са министарком Давидовић посетио и скоро отворени Национални тениски центар Тениског савеза Републике Српске и разговарао са представницима Тениског савеза Републике Српске.

Министар Удовичић се током своје посете састао и са представницима Универзитета у Бањалуци и посетио Факултет физичког васпитања и спорта, који поседује богату збирку спортских експоната, међу којима су многобројни дресови и спортска опрема познатих спортиста Републике Србије.

 

Top