Почетак исплате стипендијe за најбоље студенте у Републици Србији

Министарство омладине и спорта обавештава стипендисте Фонда за младе таленте Републике Србије по Конкурсу за стипендирање до 950 најбољих студената завршних година основних академских студија и до 460 студената завршних година мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија за школску 2019/20. годину да је почетак исплате прве рате стипендије за све добитнике стипендије у износу од 30.000,00 динара по студенту, предвиђен за 15. јул 2020. године.

Обавештавамо стипендисте по наведеном конкурсу да је исплата друге рате стипендије  у истом износу предвиђена за 16. јул, а исплата треће рате стипендије је предвиђена за 17. јул  2020. године.

Министарство омладине и спорта ће у наредном периоду саопштити планиране термине за исплату других рата стипендија у циљу благовремене информисаности стипендиста о динамици исплате стипендија.

Фонд за младе таленте жели свим овогодишњим стипендистима пуно успеха у даљем школовању и усавршавању, као и да на најбољи могући начин искористе стипендију.

 

Top