Министар Вања Удовичић у посети Кули и Србобрану

Министар омладине и спорта Вања Удовичић у оквиру свог редовног обиласка локалних клубова широм Србије, обишао је данас спортисте из општина Кула и Србобран.

„Веома ми је драго да локална самоуправа пружа подршку локалним клубовима. Надам се да ће млади рукометаши и рукометашице са којима смо данас разговарали овде у Црвенки, успети да пређу у виши ранг такмичења и да ће сачувати традицију овог краја који је чувен по рукомету. Сама хала у којој се налазимо носи име по чувеном рукометашу из овог краја, Слободану Чилету Мишковићу. Подршка Министарства омладине и спорта огледа се пре свега у томе да им обезбедимо нову спортску опрему и да их подржимо у њиховим напорима да остваре своје циљеве“ – истакао је министар Удовичић.

Приликом посете Србобрану, министар Удовичић посетио је џудисте из Турије.

“Настављамо акцију обилазака локалних самоуправа посетом општини Србобран. Циљ акције је да у разговору са представницима локалне самоуправе, спортским стручњацима и спортистима сазнамо са каквим се изазовима сусрећу у свом раду и шта им је неопходно како би несметано обављали тренажни процес. Данас сам упознао младе џудисте из овог краја и имао сам прилику да у отвореном разговору са њима и њиховим тренерима чујем у којим условима тренирају и на који начин заједно да дођемо до најбољих решења како би се унапредио њихов рад“ – закључио је министар омладине и спорта.

 

Top