Министар Удовичић посетио општину Уб, дружио се са ђацима и уручио им спортску опрему и реквизите

Министар омладине и спорта Републике Србије Вања Удовичић посетио је данас Уб и отворено и одговорно разговарао са општинским, спортским и школским функционерима о даљој сарадњи на унапређењу омладинске политике и популаризацији и развоју система спорта.

Том приликом се дружио и са ученицима из Уба и уручио им вредан комплет школске опреме што значи да ће од данас моћи да користе нове голове, кошеве, мреже и шпанере за одбојку, као и 40 лопти за наведене спортове.

Током посете општини Уб, министар Удовичић је обишао и модерни Спортско-рекреативни центар „Школарац“ са 14 терена, где радове и изградњу теретане на отвореном финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије.

„Право је задовољство бити данас у граду у чијој су историји уписана велика имена попут  фудбалских легенди Драгана Џајића и Душана Савића, асова Немање Матића и Радосава Петровића. Експанзија развоја овог краја се наставља, и ту смо да деци и младима обезбедимо што квалитетније услове за све активности, а то обухвата и школски и рекреативни спорт и спортску инфраструктуру, која ће им омогућити да стичу здраве навике, негују  праве вредности, да се баве спортом и да здраво живе“, истакао је том приликом министар омладине и спорта Републике Србије.

Top