Министар Удовичић честитао Међународни дан студената и младима упутио важну поруку – Верујемо у вас, будите истински хероји – вакцинишите се!

Министар омладине и спорта Вања Удовичић честитао је академцима Међународни дан студената, захвалио им се што својим усавршавањем и жељом за знањем чине понос и будућност наше земље и поручио им да преузму одговорност, покажу солидарност и вакцинишу се.

„Сви ваши успеси и настојања да свакога дана напредујете, усавршавате се и будете добри људи су највећи понос ваших родитеља и свих нас у Србији. Држава Србија наставиће да вас прати на путу успеха и буде вам ослонац приликом остваривања ваших циљева и амбиција. Желим вам да наставите да будете највећи друштвени покретач нашег друштва и још једном покажете одговорност и солидарност на делу тако што ћете се вакцинисати и помоћи себи, својим колегама и онима које волите да се пандемија заврши и да наредне семестре дочекамо у пуним амфитеатрима. Срећан вам Међународни дан студената”, поручио је министар Удовичић.

Top