Удовичић са амбасадором Индонезије

Датум: 18.06.2015. | Категорија: Активности, Вести, Омладина, Спорт

Министар омладине и спорта Вања Удовичић састао се данас са новим амбасадором Индонезије у Београду, Његовом Екселенцијом Харијем Ричардом Џејмсом Кандоуом, који је на тој функцији од марта ове године, а тренутно је надлежан и за Црну Гору.

IMG_4839

Амбасадор је истакао да жели да настави добру сарадњу коју је и његов претходни колега имао са Министарством омладине и спорта. У том циљу, на састанку се говорило о унапређењу односа двеју земаља у областима омладине и спорта.

На састанку је исказана обострана сагласност за потписивање Меморандума о сарадњи у областима омладине и спорта између ресорних министарстава две државе у наредним месецима. Министар Удовичић нагласио је важност потписивања таквог споразума, препознајући значај охрабривања и развоја омладинских програма размене, размене спортиста и спортских стручњака, као и искустава и добрих пракси у циљу унапређења сарадње двеју земаља.

На састанку је се говорило и о посети индонежанског министра омладине и спорта Србији, која је планирана до краја ове године.