Спорт

belapalanka2

Удовичић на бесплатним лекарским прегледима и моторичким тестирањима за децу у Белој Паланци

Датум: 19.10.2016. | Категорија: Битне информације, Спорт

Министар омладине и спорта Вања Удовичић присуствоваo jeбесплатним лекарским прегледима и моторичким тестирањима за децу у СЦ „Бањица“у Белој Паланци. У хали спортског центра осим бесплатних прегледа одржан je и јавни час  у оквиру програма „Спорт у школе“. Поред министра омладине и спорта догађају је присуствовао и државни секретар за спорт Предраг Перуничић, као и директор Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије Горан Бојовић.


hala-bojnik

Удовичић отворио спортску халу у Бојнику

Датум: 17.10.2016. | Категорија: Битне информације, Спорт

Министар омладине и спорта Вања Удовичић отворио је данас спортску халу у Бојнику, површине око 2.500м2, који се састоји од борилишта, спортске хале са трибинама капацитета за 1.000 гледалаца, пратећих просторија, административно управног дела и техничких просторија.


basketasi-srbije-2016

Удовичић честитао баскеташима

Датум: 15.10.2016. | Категорија: Битне информације, Спорт

Репрезентација Србије освојила је златну медаљу на Светском првенству у баскету 3×3 одржаном у Кини, победивши репрезентацију Сједињених Америчких Држава 21:16.


ivo-andric-nis-4

Mинистри обишли OШ „Иво Aндрић“ у Нишу

Датум: 14.10.2016. | Категорија: Битне информације, Спорт

Mинистри саобраћаjа, грађевинарства и инфраструктуре Зорана Mихаjловић, омладине и спорта Вања Удовичић и просвете Mладен Шарчевић посетили су данас Oсновну школу „Иво Aндрић“ у Нишу и присуствовали jавном часу фискулутре.


6-dzudo-kup

Удовичић отвoрио 6. Еворпски сениорски џудо куп „Србија опен“

Датум: 08.10.2016. | Категорија: Битне информације, Спорт

Министар омладине и спорта Вања Удовичић отворио је данас 6. Еворпски сениорски џудо куп „Србија опен“ у СЦ „Шумице“.


rvaci_pioniri

Удовичић са рвачима пионирима на бесплатним лекарским прегледима за децу у Заводу за спорт и медицину спорта РС

Датум: 08.10.2016. | Категорија: Битне информације, Спорт

Министар омладине и спорта Вања Удовичић отворио је данас јавни час рвања и присуствовао бесплатном лекарском прегледу деце у Заводу за спорт и медицину спорта РС. Поред министра Удовичића отварању су присуствовали председник Рвачког савеза Србије Жељко Трајковић и директор Завода за спорт и медицину спорта РС Горан Бојовић.Stranica 1 od 8812345...102030...Poslednja »