Спорт

Сајам спорта потврдио статус водеће спортске манифестације у региону

Датум: 27.11.2016. | Категорија: Битне информације, Спорт

Државни секретар за спорт у Министарству омладине и спорта, Предраг Перуниничић и директор Сајма спорта, Немања Свјетличић, свечано су затворили Пети међународни Сајам спорта под слоганом “Спорт је закон”.


sajam-sport-zakon-o-sportu

Удовичић o примени новог Закона о спорту

Датум: 26.11.2016. | Категорија: Битне информације, Спорт

Министар омладине и спорта Вања Удовичић присуствовао је данас  11. Националном семинару Спортског савеза Србије на коме је главна тема била примена новог Закона о спорту. Семинар се одржао у оквиру петог Међународног сајма спорта.


sajt

УДОВИЧИЋ ОТВОРИО ПЕТИ МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ СПОРТА

Датум: 25.11.2016. | Категорија: Битне информације, Вести, Спорт

Министар омладине и спорта Вања Удовичић свечано је отворио Пети међународни Сајам спорта. Сајам спорта под слоганом „Спорт је закон“ одржава се у организацији Спортског савеза Србије, а под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије од 25. до 27. новембра 2016. на Београдском сајму.


unnamed-1

Перуничић: Сајам спорта из године у годину бољи и посећенији

Датум: 23.11.2016. | Категорија: Вести, Спорт

Државни секретар за спорт у Министарству омладине и спорта Предраг Перуничић истакао је да је  Међународни сајам спорта постао традиционална манифестација која је из године у годину боља и окупља све већи број љубитеља спорта.


antidoping-edkuacija

Удовичић отворио предавање „Основне антидопинг едукације“ у оквиру пројекта Антидопинг агенције РС „Вршњачка едукација“

Датум: 16.11.2016. | Категорија: Битне информације, Спорт

Министар омладине и спорта Вања Удовичић свечано је отворио предавање „Основне антидопинг едукације“ у оквиру пројекта „Вршњачка едукација“.


img_4601

Дипломатски пасоши српским шампионима

Датум: 27.10.2016. | Категорија: Битне информације, Вести, Спорт

Први потпредседник Владе Републике Србиjе и министар спољних послова Ивица Дачић свечано jе данас уручио дипломатске пасоше осваjачима медаља у индивидуалним спортовима на Oлимпиjским играма у Риjу и Лондону, коjи су тиме постали амбасадори добре воље. Свечаности су присуствовали и министар омладине и спорта Вања Удовичић, као и генерални секретар Oлимпиjског комитета Србиjе Ђорђе Вишацки.Stranica 1 od 8912345...102030...Poslednja »