Са делегацијом Републике Српске о плановима за 2016. годину

Датум: 14.03.2016. | Категорија: Омладина

Делегација Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске, предвођена помоћницом министра за омладину, Бранком Малешевић боравила је у радној посети Републици Србији са циљем размене информација од значаја из области младих, као и искустава у изради стратешких докумената, са посебним фокусом на анализи досадашње сарадње и предлозима за унапређење исте.

Делегација Републике Српске

Током посете, делегација се састала са помоћницом министра за омладину, Снежаном Клашњом и њеним сарадницима, а била је у прилици и да посети Смедерево, упознајући се са локалном омладинском политиком и односом различитих актера од значаја из локалне заједнице према питањима младих.

Том приликом, делегацију је званично поздравио заменик градоначелника Смедерева, Бојан Теофиловић, изражавајући интересовање локалне власти за даље повезивање две стране и припрему заједничких пројеката у будућности.

Делегација Републике Српске

Посета је завршена разменом идеја за потенцијалне активности за наредни период – Акционим планом за 2016. годину у омладинском сектору, чијој ће непосредној реализацији две стране одмах приступити, у циљу заједничког доприноса унапређењу положаја младих Републике Србије и Републике Српске.