Омладина

sastanak-giz-evaluatori

Одржан састанак са ГИЗ евалуаторима у вези са реализацијом пројекта „Подстицање запошљавања младихˮ

Датум: 26.10.2016. | Категорија: Омладина

У уторак, 25. октобра 2016. године одржан је састанак представника Сектора за омладину са представницима Немачке организације за међународну сарадњу (ГИЗ) у вези са реализацијом пројекта „Подстицање запошљавања младихˮ, на тему унапређивања система праћења ефеката пројекта.


Ćirilica.JPG

Резултати Јавног конкурса за развој и спровођење омладинске политике

Датум: 24.10.2016. | Категорија: Вести, Конкурси, Омладина, Омладина

Министарство омладине и спорта донело је одлуку о додели финансијских средстава за програме и пројекте подршке развоју и спровођењу омладинске политике.


????????????????????????????????????

Удовичић на полагању камена темељца за изградњу Научно-технолошког парка Универзитета у Новом Саду

Датум: 23.10.2016. | Категорија: Битне информације, Омладина

Министар омладине и спорта Вања Удовичић присуствовао је данас полагању камена темељца за изградњу Научно-технолошког парка Универзитета у Новом Саду.


ekonomski_institut_perform

Представљени резултати истраживања о могућностима за унапређивање предузетништва младих

Датум: 21.10.2016. | Категорија: Активности, Вести, Омладина

У петак, 21. октобра 2016. године Економски институт из Београда представио је резултате и препоруке истраживања: „Анализа регулаторног оквира предузетништва три најперспективније делатности, са предлогом поједностављења пословања за младе предузетнике”. Истраживање је на захтев Министарства омладине и спорта реализовано у оквиру пројекта ПЕРФОРМ, а уз финансијску подршку Швајцарске агенције за развој и сарадњу и Тима за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије.


napor-2016

Одржана конференцијa „Важност улоге омладинског рада у развоју и препознавању компетенција младих за запошљивост“

Датум: 21.10.2016. | Категорија: Омладина

НАПОР (Национална асоцијација практичара омладинског рада) уз подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије одржала је јуче конференцију под називом ”Важност улоге омладинског рада у развоју и препознавању компетенција младих за запошљивост”. 


ugovori-jls-2016-2

Потписани уговори са 16 јединицa локалне самоуправе

Датум: 20.10.2016. | Категорија: Активности, Вести, Омладина

Локалне самоуправе спадају у ред најзначајнијих партнера Министарства омладине и спорта у остваривању циљева Националне стратегије за младе и Закона о младима. Министарство омладине и спорта је, укључујући ово потписивање уговора, до сада финансирало 462 пројеката јединица локалних самоуправа са око 270 милиона динара.Stranica 1 od 8212345...102030...Poslednja »