Омладина

zajednozamlade

Отворена конференција „Заједно за младе“

Датум: 28.09.2016. | Категорија: Битне информације, Омладина

Министар омладине и спорта Вања Удовичић отворио је данас у Сава центру, конференцију о омладинској политици у локалној заједници „Заједно за младе“ коју заједнички организују Стална конференција градова и општина (СКГО), Национална асоцијација канцеларија за младе (НАКЗМ), Кровна организација младих Србије (КОМС) и Национална асоцијација практичара/ки омладинског рада (НАПОР), као део пројекта институционалне подршке СКГО.


solorano_udovicic

Удовичић и Солорано о наставку сарадње Србије и УН

Датум: 26.09.2016. | Категорија: Омладина

Министар омладине и спорта састао се данас са са сталном координаторком УН у Србији Иреном Војачковом Солорано. На састанку се разговарало о наставку и унапређењу сарадње у области омладине и спорта.


foto-vet-konf-sk

Реформом средњег стручног образовања за учење на радном месту

Датум: 23.09.2016. | Категорија: Омладина

Са идејом стварања заједничке визије образовања за практично знање и вештине, Немачка агенција за међународну сарадњу ГИЗ и Министарство просвете науке и технолошког развоја организовали су 20. и 21. септембра 2016. године међународну конференцију о стручном образовању и обукама.


OSCE

Изабран победнички есеј на конкурсу Мисије ОЕБС-а

Датум: 21.09.2016. | Категорија: Омладина

Мисија ОЕБС-а у Србији уз подршку Министарства омладине и спорта реализовала је конкурс за писање есеја на тему „Улога младих у спровођењу обавеза из људске димензије ОЕБС-а“, са циљем да се међу младима снажније промовишу вредности активног грађанства, учешћа млaдих и важности њиховог гласа.


udovicic_moravic

Удовичић са Моравицем

Датум: 14.09.2016. | Категорија: Битне информације, Омладина

Министар омладине и спорта Вања Удовичић састао се са специјалним представником Француско-немачке канцеларије за младе Франком Моравицем.


snezana_klasnja

Одржана конференција „Информационе технологије, образовање и предузетништвоˮ

Датум: 12.09.2016. | Категорија: Омладина

У организацији Факултета техничких наука у Чачку уз подршку Министарства омладине и спорта, Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Тима за социјално укључивање и смањење сиромаштва, у Чачку је у суботу 10. септембра одржана национална конференција са међународним учешћем „Информационе технологије, образовање и предузетништвоˮ.Stranica 1 od 8012345...102030...Poslednja »