Otvoreni košarkaški tereni 'Srebrno jezero'

Datum: 13.06.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovao je otvaranju košarkaških terena „Srebrno jezero“. Četiri potpuno nova košarkaška terena izgrađena su u sklopu turističko-rekreativnog kompleksa, po najvišim evropskim standardima, a u okviru projekta „Investiciona ulaganja u infrastrukturu Srebrnog jezera sa ciljem razvoja turizma".

,,Kada govorimo o zdravlju dece i zdravlju naše nacije, moramo govoriti o razvoju sportske infrastrukture. Ovim želimo da motivišemo sve građane da se bave sportom, a pre svega najmlađe, da krenu stopama Miloša Teodosića, kapitena naše reprezentacije", rekao je Udovičić.

On je, povodom predstojećeg kvalifikacionog turnira u Beogradu, rekao da je siguran da će naši košarkaši izboriti vizu i iz Rija se vratiti sa medaljom.

SrebrnoJezeroTereni

Otvaranju terena prisustvovali su i potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Rasim Ljajić,  kapiten reprezentacije Srbije i vlasnik Međunarodnog košarkaškog kampa TEO4, Miloš Teodosić, predstavnik Nemačke organizacije za tehničku saradnju - GIZ i vođa projekta „Opštinski ekonomski razvoj u Istočnoj Srbiji“, Aleksandar Grunauer i predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić.

Nazad