Oтворени кошаркашки терени 'Сребрно језеро'

Датум: 13.06.2016 | Категорија: Битне информације, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић присуствовао је отварању кошаркашких терена „Сребрно језеро“. Четири потпуно нова кошаркашка терена изграђена су у склопу туристичко-рекреативног комплекса, по највишим европским стандардима, а у оквиру пројекта „Инвестициона улагања у инфраструктуру Сребрног језера са циљем развоја туризма".

,,Када говоримо о здрављу деце и здрављу наше нације, морамо говорити о развоју спортске инфраструктуре. Овим желимо да мотивишемо све грађане да се баве спортом, а пре свега најмлађе, да крену стопама Милоша Теодосића, капитена наше репрезентације", рекао је Удовичић.

Он је, поводом предстојећег квалификационог турнира у Београду, рекао да је сигуран да ће наши кошаркаши изборити визу и из Рија се вратити са медаљом.

SrebrnoJezeroTereni

Отварању терена присуствовали су и потпредседник Владе и министар трговине, туризма и телекомуникација, Расим Љајић,  капитен репрезентације Србије и власник Међународног кошаркашког кампа ТЕО4, Милош Теодосић, представник Немачке организације за техничку сарадњу - ГИЗ и вођа пројекта „Општински економски развој у Источној Србији“, Александар Грунауер и председник општине Велико Градиште, Драган Милић.

Назад

Архива вести