Српски стрелци освојили седам медаља на ЕП у Ђеру!

Датум: 27.02.2016 | Категорија: Активности, Спорт,

Српски стрелци и стрелкиње остварили су сјајне резултате на Европском првенству у стрељаштву пошто су у мађарском Ђеру "упуцали" седам медаља за Србију. Последњег дана такмичења женски сениорски тим освојио је сребрну, док је Зорана Аруновић стигла до бронзе у поједниначној конкуренцији.

"Честитам Зорани, Бобани и Бранкици на освојеним медаљама. Седам одличја на овом Европском првенству je велики успех за Србију и огромна мотивација нашим спортистима за предстојеће Олимпијске игре у Рију", наводи се у честитки министра Удовичића.

TRECI-DAN-POSTOLJEN-PISTOLJ-2

Он је дан пре честитао и Андреи Арсовић на освјању златне медаље у појединачној конкуренцији, као и мушком сениорски и женском јуниорском тиму на освајању екипне бронзане и златне медаље.

,,Свака част Андреа на освајању златне медаље! Још једном си нас обрадовала и довела Србију на европски трон! Желим да честитам свим нашим спортистима на резултатима које су остварили на Европском првенству у стрељаштву –  доказали сте доминацију Србије у овом спорту и сигуран сам да је пред вама година пуна успеха“, поносан је министар омладине и спорта.

Назад

Архива вести