Ministarstvo omladine i sporta dobitnik Srebrne plakete za kontinuiranu i nesebičnu podršku razvoju sporta i sportskog turizma na teritoriji opštine Vrnjačka Banja

Datum: 15.07.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovao je obeležavanju Dana opštine Vrnjačka Banja. U hotelu ,,Zvezda“ održana je sednica SO Vrnjačka Banja kojoj su prisustvovali predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, ministar zdravlja Zlatibor Lončar i predstavnici opštine.

Na sednici je predstavniku Ministarstva omladine i sporta dodeljena Srebrna plaketa za kontinuiranu i nesebičnu podršku razvoju sporta i sportskog turizma na teritoriji opštine Vrnjačka Banja.

,,Ministarstvo omladine i sporta pruža veliku podršku razvoju sporta i sportskog turizma. Prepoznali smo potencijal Vrnjačke Banje kao sportskog centra u kome bi naši vrhunski sportisti mogli da se pripremaju za predstojeća takmičenja, ali i inostrani sportisti, i zato mi je drago da smo kao ministarstvo uspeli da doprinesemo razvoju sportskog turizma u ovoj opštini. Upravo zahvaljujući ministrovom insistiranju i prepoznavanju sportskog potencijala opštine poput Vrnjačke Banje, mi danas možemo da se pohvalimo sjajnim rezultatima na tom polju“, rekao je predstavnik Ministarstva omladine i sporta, Bogdan Knežević.

Nazad