Министарство омладине и спорта добитник Сребрне плакете за континуирану и несебичну подршку развоју спорта и спортског туризма на територији општине Врњачка Бања

Датум: 15.07.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић присуствовао је обележавању Дана општине Врњачка Бања. У хотелу ,,Звезда“ одржана је седница СО Врњачка Бања којој су присуствовали председник Владе Србије Александар Вучић, министар рударства и енергетике Александар Антић, министар здравља Златибор Лончар и представници општине.

На седници је представнику Министарства омладине и спорта додељена Сребрна плакета за континуирану и несебичну подршку развоју спорта и спортског туризма на територији општине Врњачка Бања.

,,Министарство омладине и спорта пружа велику подршку развоју спорта и спортског туризма. Препознали смо потенцијал Врњачке Бање као спортског центра у коме би наши врхунски спортисти могли да се припремају за предстојећа такмичења, али и инострани спортисти, и зато ми је драго да смо као министарство успели да допринесемо развоју спортског туризма у овој општини. Управо захваљујући министровом инсистирању и препознавању спортског потенцијала општинe попут Врњачке Бање, ми данас можемо да се похвалимо сјајним резултатима на том пољу“, рекао је представник Министарства омладине и спорта, Богдан Кнежевић.

Назад

Архива вести