Вести - Октобар 2014

Србија учествује на првим Европским олимпијским играма

Датум: 31.10.2014 | Категорија: Активности, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић искористио је радну посету Азербејџану за састанак с представницима организационог штаба првих Европских олимпијских игара које ће бити одржане наредне године у Бакуу. Сајмон Клег, главни оперативац Игара, упознао је министра Удовичића са напретком у припремама и организацији такмичења.
Детаљније

Удовичић са министром спорта Азербејџана -  спортска инфраструктура у фокусу разговора

Датум: 30.10.2014 | Категорија: Активности, Спорт,

У оквиру радне посете Азербејџану министар омладине и спорта Вања Удовичић данас се састао с азербејџанским министром омладине и спорта Азадом Рахимовим. У разговору двојице министара посебно је истакнута потреба за реализацијом меморандума о сарадњи два министарства, као и успостављање сарадње у области спортске инфраструктуре.
Детаљније

Удовичић: Потребе младих постају глобални приоритет

Датум: 28.10.2014 | Категорија: Активности, Омладина,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић представља Србију на првом великом светском форуму о омладинским политикама који у Азербејџану окупља 700 учесника из 170 земаља, међу којима и 80 министара задужених за област омладине.
Детаљније

Перуничић угостио представнике Европског крикет Савета

Датум: 28.10.2014 | Категорија: Активности, Спорт,

Државни секретар за спорт у Министарству омладине и спорта Предраг Перуничић примио је у свом кабинету представнике Европског крикет Савета и Крикет федерације Србије са којима је разговарао о развоју крикета у Србији и перспективи малих спортова.
Детаљније

Oдржан састанак са међународним партнерима поводом разматрања првог нацрта нове НСМ

Датум: 28.10.2014 | Категорија: Омладина,

У Палати Србија у организацији Министарства омладине и спорта одржан је састанак са представницима међународних институција и партнера на коме је разматран први радни Нацрт Националне стратегије за младе за период од 2015. до 2025. године.
Детаљније

Удовичић: Заједништвом можемо много

Датум: 27.10.2014 | Категорија: Активности, Спорт,

Министар омладине и спорта у Влади Републике Србије Вања Удовичић недавно је био у Новом Саду, у посети Спортском савезу Војводине. Том приликом позвао је све спортске организације да заједно поспеше рад у овој области.
Детаљније

Млади су важни за европске интеграције у области животне средине

Датум: 24.10.2014 | Категорија: Омладина,

У Центру за промоцију науке одржан је скуп ''Млади за животну средину'', коме је присуствовало више од 50 представника канцеларија за младе, омладинских удужења из целе Србије и ученика београдских школа.
Детаљније

Сагмајстер представио планове за предстојећи период

Датум: 23.10.2014 | Категорија: Спорт,

Помоћник министра за спорт Урош Зековић састао се са Габором Сагмајстером, врхунским спортистом у области мото спорта.
Детаљније

Страница 1 од 4

Архива вести