Вести - Јул 2014

Удовичић: Све спремно за приватизацију клубова

Датум: 31.07.2014 | Категорија: Активности, Спорт,

Министар омладине и спорта у Влади Србије Вања Удовичић рекао је да је то министарство урадило велики посао када је реч о приватизацији у спорту. Он је навео да је министарство на чијем је челу, водећи рачуна о потребама српског спорта, припремило све предлоге и моделе приватизације и да је "на Влади да да коначну реч".
Детаљније

Јавна расправа о предлогу Националне стратегије за развој спорта за период 2014 - 2018. године и Aкционог плана за њену примену

Датум: 31.07.2014 | Категорија: Спорт,

Јавна расправа о Предлогу националне стратегије развоја спорта у Републици Србији за период 2014. - 2018. године и Aкционог плана за њену примену спроводи се до 31. августа 2014. године.
Детаљније

Перуничић: Велика светска компанија отворила врата српским студентима

Датум: 29.07.2014 | Категорија: Активности, Омладина,

Државни секретар за спорт у Министарству омладине и спорта Предраг Перуничић присуствовао је покретању пројекта компаније Хуавеи „Telecom Seeds for the Future“, у оквиру кога ће студенти из Србије први пут отићи на стручно усавршавање у Кину.
Детаљније

Боровчанин у посети учесницима рок академије

Датум: 28.07.2014 | Категорија: Омладина,

У сусрет 48. Гитаријади, државни секретар у Министарству омладине и спорта Ненад Боровчанин посетио је данас у Зајечару учеснике рок академије.
Детаљније

Пријавите се за први глобални форум о омладинским политикама

Датум: 28.07.2014 | Категорија: Омладина,

У Бакуу ће 28-30. октобра под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Азербејџан, у склопу азербејџанског председавања Комитетом министара Савета Европе, бити одржан први Глобални форум о омладинским политикама. Коорганизатори Форума су Канцеларија специјалног изасланика за младе генералног секретара Уједињених Нација, УНЕСКО, УНДП и Савет Европе, а исти ће окупити преко 700 креатора политика, представника цивилног друштва, стручне јавности, експерата, парламентараца и различитих међународних партнера из више од 150 земаља.
Детаљније

Једнака брига о свим клубовима у Србији

Датум: 28.07.2014 | Категорија: Активности, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић посетио је данас у Нишу ФК “Раднички” где је с руководством клуба разговарао о трансформацији и професионализацији спортских клубова. Удовичић је истакао да ће држава у овом процесу подједнако водити рачуна о свим клубовима у Србији.
Детаљније

Удовичић честитао ватерполистима освајање европског злата

Датум: 27.07.2014 | Категорија: Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић честитао је ватерполистима Србије освајање европског злата у великој победи над репрезетнацијом Мађарске.
Детаљније

Свечано отворена 9. смотра извиђача Србије

Датум: 27.07.2014 | Категорија: Омладина,

Овог викенда у Белој Цркви свечано је отворена 9. смотра извиђача Србије. Манифестацију, на којој учествује око 1500 младих из Србије и још тринаест земаља, отворила је Снежана Клашња, помоћник министра за омладину.
Детаљније

Удовичић честитао ватерполистима улазак у финале

Датум: 25.07.2014 | Категорија: Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић честитао је вечерас ватерполистима Србије велику победу над репрезетнацијом Црне Горе и улазак у финале Европског првенства.
Детаљније

Страница 1 од 3

Архива вести