Завршен 7. Међународни сајам спорта

Датум: 25.11.2018 | Категорија: Вести, Спорт,

Завршен је овогодишњи Сајам спорта чији је слоган био "Пут успеха". Још једном је у организацији Спортског савеза Србије а под покровитељством Министарства омладине и спорта најбољи српски бренд - спорт био у фокусу.

Под куполом Београдског сајма виђен је рекордан број активација као и деце која су се опробала у најразличитијим спортовима. Од олимпијских, светских, европских шампиона чули смо са каквим су се изазовима сусретали у претходном периоду, као и који су им планови на наредним такмичењима. Што је најважније све су то помно слушали и уграбили прилику да се друже и сликају са њима неки будући шампиони. По осмесима оних најмлађих можемо закључити да им се ова манифестација свидела и да је још једном успешно организована.

Оно што је најважније јесте да малишани који су посетили Сајам спорта својим другарима који то нису учинили овај пут, пренесу своје утиске и руку под руку крену на тренинг, почну да се баве физичком активношћу, друже се и постану здрави и добри људи.

Овде се пут успеха не завршава, само смо се осврнули на до сада учињено, зато настављамо даље. Захваљујемо се свима који су били део ове манифестације!

Назад

Архива вести