Удовичић отворио спортску халу у Бојнику

Датум: 17.10.2016 | Категорија: Битне информације, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић отворио је данас спортску халу у Бојнику, површине око 2.500м2, који се састоји од борилишта, спортске хале са трибинама капацитета за 1.000 гледалаца, пратећих просторија, административно управног дела и техничких просторија.

„Одговорно желимо да пошаљемо поруку свим грађанима Републике Србије да једнако гледамо Србију не посматрајући је кроз Београд, желимо да посматрамо и оне општине које се сматрају најнеразвијенијим, управо оне заслужују још већу пажњу, одговорнији начин пословања и саме структуре у општини као и руководећих људи. Изградњом овакве сале омогућићемо организацију међународних такмичења, а ако причамо о будућности и младима са југа омогућићемо бављење свим спортовима“, истакао је Удовичић.

Осим министра омладине и спорта Вање Удовичића отварању спортске хале присуствовали су и државни секретар за спорт Предраг Перуничић, директор Завода за спорт и спортску медицину Горан Бојовић, као и директорка Антидопинг агенције Рублике Србије Милица Вукашиновић-Весић.

Sportska hala u Bojniku
Sportska hala u Bojniku
Sportska hala u Bojniku
Sportska hala u Bojniku
Назад

Архива вести