Srpski strelci osvojili sedam medalja na EP u Đeru!

Datum: 27.02.2016 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Srpski strelci i strelkinje ostvarili su sjajne rezultate na Evropskom prvenstvu u streljaštvu pošto su u mađarskom Đeru "upucali" sedam medalja za Srbiju. Poslednjeg dana takmičenja ženski seniorski tim osvojio je srebrnu, dok je Zorana Arunović stigla do bronze u pojedninačnoj konkurenciji.

"Čestitam Zorani, Bobani i Brankici na osvojenim medaljama. Sedam odličja na ovom Evropskom prvenstvu je veliki uspeh za Srbiju i ogromna motivacija našim sportistima za predstojeće Olimpijske igre u Riju", navodi se u čestitki ministra Udovičića.

TRECI-DAN-POSTOLJEN-PISTOLJ-2

On je dan pre čestitao i Andrei Arsović na osvjanju zlatne medalje u pojedinačnoj konkurenciji, kao i muškom seniorski i ženskom juniorskom timu na osvajanju ekipne bronzane i zlatne medalje.

,,Svaka čast Andrea na osvajanju zlatne medalje! Još jednom si nas obradovala i dovela Srbiju na evropski tron! Želim da čestitam svim našim sportistima na rezultatima koje su ostvarili na Evropskom prvenstvu u streljaštvu –  dokazali ste dominaciju Srbije u ovom sportu i siguran sam da je pred vama godina puna uspeha“, ponosan je ministar omladine i sporta.

Nazad