Ministar Udovičić otvorio sajam sporta u Leskovcu

U organizaciji Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije, Sportskog saveza opštine Leskovac i podršku lokalne samouprave, danas je u Leskovcu održan „Mali sajam sporta“.

Svečanom otvaranju Sajma prisustvovali su ministar omladine i sporta Vanja Udovičić koji je tom prilikom i otvorio Sajam, zatim pomoćnik ministra omladine i sporta Darko Udovičić, predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

„Naravno da su mi važne osvojene medalje, i nikada bolji rezultati u vrhunskom sportu, ali isto tako mi je važno svako dete koje ovakvim akcijama ubedimo da se bavi sportom, jer to je pokazatelj da će Srbija opstati i uspeti, da ćemo biti zemlja mladih i zdravih ljudi“, istakao je tom prilikom ministar Udovičić.

Nekoliko stotina dece predškolskog uzrasta, osnovaca, kao i sportista iz klubova sa teritorije Leskovca je zatim demonstriralo svoje sportsko umeće i veštine u sportskoj dvorani „Partizan“.

Na štandovima koje je na Sajmu imalo svako sportsko udruženje sa teritorije grada Leskovca, najmlađima su na najbolji mogući način predstavljeni sportovi za koje mogu da se opredele i izaberu svoju zdravu, možda i šampionsku budućnost!

Top