Министар Удовичић доделио стипендије најбољим студентима Универзитета у Крагујевцу - Бити стипендиста Фонда за младе таленте значи бити најбољи

Министар омладине и спорта и председник Фонда за младе таленте Републике Србије Вања Удовичић је у оквиру Академске недеље доделио данас уговоре о стипендирању најуспешнијим студентима Универзитета у Крагујевцу. Додели стипендија су присуствовали и градоначелник Града Крагујевца Никола Дашић и ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић.

„Од данас сви ви, најбољи студенти Универзитета у Крагујевцу, који сте постигли успехе вредне дивљења на које смо сви поносни, постали сте део елите која има част да у свој дом унесе престижну плакету ”Доситеја” као залог за будуће генерације. Врата успеха су вам широм отворена. На вама је да наставите да се усавршавате, да надограђујете знање и нижете нове успехе и победе. Искористите свој потенцијал и све могућности које вам се нуде како бисте стигли до задатог циља. Стипендије Доситеја представљају признање за ваш досадашњи успех и одскочну даску на путу ка даљим достигнућима. Честитам вам на свему што сте до сада постигли и настојте да својим примером подстакнете и друге да чине исто како би нас следеће године било још више”, рекао је у свом обраћању стипендистима министар Удовичић.

Top