Вести - Јун 2016

Руска Федерација ‒ одржавање међународних омладинских форума

Датум: 30.06.2016 | Категорија: Омладина,

У организацији Федералне агенције за питања омладине током ове године одржаће се међународни омладински форуми „Итурупˮ од 6. августа до 3. септембра у месту Итуруп на Курилским острвима и „Евразијаˮ 11. септембра 2016. године у Оренбуршкој области.
Детаљније

Вече нација на Калемегдану

Датум: 29.06.2016 | Категорија: Спорт,

Због терористичког напада у Истанбулу, у којем је на аеродрому „Ататурк“ погинуло више од 30 особа, а рањено око 150, Вече нација на Калемегдану у оквиру Светског школског првенства почело је минутом ћутања. Репрезентација Турске присуствовала је свечаном догађају на теренима КК Партизан, али није учествовала у забавном програму.

Детаљније

Удовичић разговарао са Грбићем, сви играчи и стручни штаб су добро

Датум: 28.06.2016 | Категорија: Битне информације, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић разговарао је телефоном са селектором мушке одбојкашке репрезентације Николом Грбићем поводом вечерашњег догађаја у Истанбулу.
Детаљније

Удовичић са репрезентативцима Србије у кајаку

Датум: 27.06.2016 | Категорија: Битне информације, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић примио је данас репрезентативце Србије у кајаку, који су на минулом Европском првенству у Москви освојили 4 медаље.
Детаљније

Честитка српским кајакашима на освојеној златној медаљи

Датум: 26.06.2016 | Категорија: Спорт,

Министар Вања Удовичић честитао је Марку Новаковићу и Небојши Грујићу, српским репрезентативцима који су данас освојили златну медаљу на Европском првенству у кајаку.
Детаљније

Удовичић на Европском турниру у фудбалу на песку

Датум: 25.06.2016 | Категорија: Битне информације, Спорт,

Министар Вања Удовичић је данас бодрио наше репрезентативце на утакмици против Мађарске на Euro Beach Soccer Cup 2016, најјачем турниру за фудбал на песку ове године у Европи, чији је домаћин Београд од 24. до 26. јуна. 
Детаљније

Честитка српским кајакашима на освојеној бронзаној медаљи

Датум: 25.06.2016 | Категорија: Спорт,

Mинистра Вања Удовичић честитао је Марку Томићевићу и Миленку Зорићу, српским репрезентативцима који су данас освојили бронзану медаљу на Европском првенству у кајаку.
Детаљније

Министар Вања Удовичић честитао Небојши Ђурићу

Датум: 16.06.2016 | Категорија: Спорт,

Српски репрезентативац  у бацању кугле, Небојша Ђурић,  јуче је освојио сребрну медаљу на Европском првенству у атлетици за параолимпијце.
Детаљније

Честитка министра Вање Удовичића Жељку Димитријевићу

Датум: 15.06.2016 | Категорија: Спорт,

Жељко Димитријевић српски репрезентативац у бацању чуња, освојио је златну медаљу на Европском првенству у атлетици за параолимпијце.
Детаљније

Страница 1 од 3

Архива вести