Вести - Март 2016

"ПОМАК 2.0" - Стварање нових, младих, ефикасних и самоодрживих социјалних предузећа

Датум: 31.03.2016 | Категорија: Омладина,

Помоћник министра омладине и спорта Снежана Клашња присуствовала је завршној конференцији у оквиру пројекта "ПОМАК 2.0", на којој се представило шест нових социјалних предузећа.
Детаљније

Удовичић: Желим да кроз директну комуникацију са локалом пратим примену Закона о спорту

Датум: 31.03.2016 | Категорија: Битне информације, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић присуствовао је данас првом округлом столу који је организован поводом имплементације Закона о спорту, у Бачкој Паланци.
Детаљније

Удовичић и Стефановић са државним рекордером Јовицом Спајићем

Датум: 30.03.2016 | Категорија: Битне информације, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић разговарали су са припадником САЈ-а Јовицом Спајићем, који је Гиниосов рекордер у изведеним трбушњацима за 24 сата и који је средином марта освојио златну медаљу на Светском ултрамаратон скупу у Атини, где је претрчао 720 километа у трци која је трајала шест дана.

Детаљније

Удовичић подржао кандидатуру Новог Сада за Европску престоницу младих 2019.

Датум: 29.03.2016 | Категорија: Битне информације, Омладина,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић присуствоваo je данас првом састанку Новосадског омладинског форума, који се организује поводом активности у оквиру кандидатуре Новог Сада за Европску престоницу младих 2019.

Детаљније

Удовичић на хуманитарној 'Розе трци', поводом Националног дана борбе против рака дојке

Датум: 27.03.2016 | Категорија: Битне информације, Омладина, Спорт,

Министар омладинe и спорта Вања Удовичић прикључио сe манифeстациjи "Розe трка" коjа je одржана данас на Ади поводом Националног дан борбe против рака доjкe. "Розe трка" je мeсто гдe сe на данашњи дан окупe они коjи су болeст побeдили и они коjи су их у томe подржали.

Детаљније

Удовичић на церемонији затварања турнира за мале хокејаше

Датум: 27.03.2016 | Категорија: Битне информације, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић присуствовао је данас церемонији затварања меморијалног турнира „Миодраг Шишић – Шиле“ у Леденој дворани хале „Пионир“ и доделио медаље малим хокејашима.
Детаљније

Клашња: До следеће конференције земаља западног Балкана споразум о Регионалној канцеларији за сарадњу младих

Датум: 26.03.2016 | Категорија: Омладина,

Кровна организација младих Србије и Београдска отворена школа, уз подршку Министарства омладине и спорта, представиле су данас јавности, институцијама и организацијама цивилног друштва поводом оснивања Регионалне канцеларије за сарадњу младих, концепт Канцеларије на конференцији „У сусрет програмима Регионалне канцеларије за сарадњу младих“.
Детаљније

Објављена листа вредновања и рангирања научно-истраживачких организација које су учествовале на јавном позиву за спровођење истраживања у области омладинског предузетништва

Датум: 24.03.2016 | Категорија: Омладина,

У оквиру ПЕРФОРМ пројекта који финансира Швајцарска агенција за развој и сарадњу (СДЦ) и спроводи у сарадњи са Републичким секретаријатом за јавне политике, за потребе Министарства омладине и спорта, реализоваће се истраживање на тему: „Анaлизa регулaторног оквирa предузетништвa три нaјперспективније делaтности, сa предлогом поједностaвљењa пословaњa зa млaде предузетнике”.
Детаљније

Удовичић и Ђурић са ватерполистима на Косову и Метохији

Датум: 23.03.2016 | Категорија: Битне информације, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић и директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић су заједно са ватерполистима репрезентације Србије посетили Косову и Метохији.

Детаљније

Страница 1 од 5

Архива вести