Вести - Фебруар 2016

Удовичић се прикључио акцији „Дан више за одбојку“

Датум: 29.02.2016 | Категорија: Активности, Омладина, Спорт,

Mинистар омладине и спорта Вања Удовичић прикључио се акцији „Дан више за одбојку“ која се данас одржава у 149 градова и места у Србији. Он је похвалио инцијативу Одбојкашког савеза Србије за организацију овакве манифестације.

Детаљније

Са спортским савезима о програмском финансирању и коришћењу међународних фондова

Датум: 29.02.2016 | Категорија: Спорт,

Министарство омладине и спорта организовало је 26-27. фебруара 2016. године тренинг за оснаживање капацитета представника спортских савеза „Припрема и реализација пројеката из области међународне сарадње и упознавање са концептом програмског финансирања“.
Детаљније

Интернационални митинг као идеална прилика за промоцију Атлетске дворане, Београда и Србије

Датум: 29.02.2016 | Категорија: Активности, Спорт,

У уторак, 1. марта, у Београду ће бити одржан први Интернационални атлетски митинг (Serbian Open Indoor Meeting) у новој Aтлетској дворани на Бањици, која ће том приликом бити свечано отворена, а министар омладине и спорта Вања Удовичић изразио је велико задовољство што Србија још једном има прилику да угости стране спортисте, и у то у новој дворани.
Детаљније

Српски стрелци освојили седам медаља на ЕП у Ђеру!

Датум: 27.02.2016 | Категорија: Активности, Спорт,

Српски стрелци и стрелкиње остварили су сјајне резултате на Европском првенству у стрељаштву пошто су у мађарском Ђеру "упуцали" седам медаља за Србију. Последњег дана такмичења женски сениорски тим освојио је сребрну, док је Зорана Аруновић стигла до бронзе у поједниначној конкуренцији.
Детаљније

Младима неопходно више каријерног вођења и саветовања

Датум: 26.02.2016 | Категорија: Активности, Омладина,

Трећа национална конференција „Каријерно вођење и саветовање у Републици Србији“ одржана је 25. фебруара 2016. године у Хотелу Метропол, у организацији Националног центра европске мреже за подршку каријерном вођењу и саветовању Еuroguidance, а у сарадњи са Министарством омладине и спорта и Министарством просвете, науке и технолошког развоја.
Детаљније

Позив научно-истраживачким организацијама за спровођење истраживања у области омладинског предузетништва

Датум: 25.02.2016 | Категорија: Омладина,

У оквиру ПЕРФОРМ пројекта који финансира Швајцарска агенција за развој и сарадњу (СДЦ), а за потребе Министарства омладине и спорта, реализоваће се истраживање регулaторног оквирa предузетништвa млaдих.
Детаљније

Форум за одрживи развој - заједничко деловање јавног, приватног и цивилног сектора

Датум: 25.02.2016 | Категорија: Омладина,

У Београду се 24-27. фебруара 2016. године одржава међународна конференција „Форум за одрживи развој“, у организацији УНЕСКО Универзитетског клуба. Тема конференције је „Улога образовања и културе у агенди одрживог развоја", а циљ – едукација најбољих студената у сфери одрживог развоја кроз области образовања и културе, размена знања из наведених области и развијање адекватних концепата за даље усавршавање.
Детаљније

Основан Савет за унапређење положаја особа са инвалидитетом

Датум: 25.02.2016 | Категорија: Активности, Спорт,

Прва седница Савета за унапређење положаја особа са инвалидитетом на територији града Београда одржана је данас у Старом двору, а њоме је председавао градоначелник Београда Синиша Мали, а истом је присуствовао и министар омладине и спорта Вања Удовичић.
Детаљније

Удовичић упозорио челнике савеза: Пажљиво ћу пратити како се примењује закон

Датум: 24.02.2016 | Категорија: Активности, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић састао се са представницима свих спортских савеза како би разговарали о примени Закона о спорту и њиховим обавезама.
Детаљније

Страница 1 од 3

Архива вести