Вести - Јануар 2016

Ђоковић освојио рекордну шесту титулу на Аустралијен Опену!

Датум: 31.01.2016 | Категорија: Активности, Спорт,

Новак Ђоковић је победом 3:0 над Ендијем Маријем освојио свој рекордни шести Аустралијан Опен и тиме сакупио укупно 11. Грен слем у својој богатој спортској каријери.
Детаљније

Почео трећи циклус програма "AmChamps - млади лидери промена"

Датум: 30.01.2016 | Категорија: Омладина,

Трећи циклус јединственог годишњег едукативног програма „AmChamps - Млади лидери промена“ Америчке привредне коморе (AmChamp), који треба да кроз пружање практичних знања и вештина неопходних за модерно пословање омогући перспективним студентима и младим менаџерима да постану лидери успешне привреде Србије, отворен је свечано 27. јануара 2016. године.
Детаљније

Исплаћене награде ватерполистима за освојено злато на ЕП у Београду

Датум: 29.01.2016 | Категорија: Активности, Спорт,

Након што су српски "Делфини" други пут заредом одбранили титулу европског шампиона, и то у београдској Комбанк арени, победом над Црном Гором у финалу 10:8, добили су своје заслужене и обећане награде.
Детаљније

"Радном праксом до нових радних места у Јужном Банату"

Датум: 28.01.2016 | Категорија: Активности, Омладина,

На завршној конференцији пројекта „Радном праксом до нових радних места у Јужном Банату“, који је финансиран од стране Министарства омладине и спорта, презентовани су резултати истог и уручене су захвалнице свим учесницима на пројекту – менторским предузећима и практикантима.
Детаљније

Ватерполисткиње за пример - показале велики потенцијал, храброст и жељу за успехом

Датум: 24.01.2016 | Категорија: Активности, Спорт,

Српске ватерполисткиње су на недавно завршеном Европском првенству приказале велику борбеност и жељу за успехом, окупиле велики број гледалаца на својим утакмицама и такмичење завршиле на деветом месту. Министар омладине и спорта Вања Удовичић био је задовољан учинком српских дама у базену, али и понашањем ван њега.
Детаљније

Ватерполисти шампиони Европе - Браво! Била је привилегија гледати вас и подржавати!

Датум: 23.01.2016 | Категорија: Активности, Спорт,

Ватерполо репрезентација Србије, пред 16.000 гледалаца у Комбанк Арени победила је Црну Гору у финалу Европског првенства и тако други пут заредом одбранила европски трон. Тим поводом, министар омладине и спорта Вања Удовичић честитао је српском тиму на освајању европског злата.
Детаљније

Нових 20 радних места: Сомбор ствара младе агробизнисмене

Датум: 22.01.2016 | Категорија: Активности, Омладина,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић отворио је тродневну омладинску конференцију „Млади и агробизнис“ у Сомбору, у oквиру прojeктa "Mлaд сe прoмeни (зa) пoсao пoкрeни - oснaживaњe млaдих Зaпaднoбaчкoг oкругa зa прeдузeтништвo и aктивнo трaжeњe пoслa“.
Детаљније

"Истражи посао - покрени посао"

Датум: 21.01.2016 | Категорија: Омладина,

Помоћник министра омладине и спорта, госпођа Снежана Клашња отворила је конференцију поводом завршетка пројекта „Истражи посао – покрени посао“, који спроводи Омладински центар „Заједно стварамо...“ из Ниша у сарадњи са Мокрогорском школом менаџмента и Српском асоцијацијом менаџера, а уз подршку Министарства омладине и спорта.
Детаљније

Ученици Математичке гимназије, освајачи шест медаља на Олимпијади у Казахстану, стигли у Србију!

Датум: 20.01.2016 | Категорија: Активности, Омладина,

На недавно одржаној Међународној олимпијади из математике, физике и информатике у Казахстану тим Србије, састављен од ученика београдске Математичке гимназије, освојио је шест медаља - три златне, једну сребрну и две бронзане.
Детаљније

Млади сликар поклонио Удовичићу портрет као успомену на ватерполо каријеру

Датум: 19.01.2016 | Категорија: Активности, Омладина, Спорт,

Млади академски сликар из Ниша, Вукашин Станковић, читаву серију својих слика посветио је једном спорту – ватерполу. Вукашин се и сам бавио ватерполом у коме је, како каже, пронашао инспирацију за своја дела. Он је међутим спорту приступио на другачији начин.
Детаљније

Страница 1 од 2

Архива вести