Вести - Септембар 2015

Удовичић се састао са новом амбасадорком Словачке

Датум: 30.09.2015 | Категорија: Активности, Омладина, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић састао се данас са новом амбасадорком Словачке, Њеном Екселенцијом Дагмар Репчековом.
Детаљније

Удовичић отворио трим стазу и мултифункционални терен у Тутину

Датум: 29.09.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић отворио је данас трим стазу и мултифункционални терен у Тутину, који је један од осам оваквих терена чију је изградњу Министарство омладине и спорта финансирало ове године.
Детаљније

За активну старост: Отворена осма Олимпијада спорта, здравља и културе трећег доба

Датум: 29.09.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић отворио је данас, у Врњачкој бањи, осму Олимпијаду спорта, здравља и културе трећег доба где је поручио да су спорт и рекреација, током целог живота, међу најважнијим чиниоцима здравља.
Детаљније

Клашња на састанку Владиних представника за младе у Луксембургу

Датум: 28.09.2015 | Категорија: Омладина,

По завршетку Омладинске конференције Европске уније (21-24. септембра 2015. године), одржан је дводневни састанак представника државних органа задужених за младе (24. и 25. септембар) уз учешће преко 60 представника државних органа, Европске комисије и експерата. Помоћник министра за омладину, Снежана Клашња, била је представник Србије на овом састанку.
Детаљније

МОС добио награду за допринос афирмисању права на приступ информацијама од јавног значаја

Датум: 28.09.2015 | Категорија: Активности, Омладина конкурси, Спорт конкурси,

Данас је у Београду у организацији Повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности, Mисије OEBS у Србији, Коалиције за слободу приступа информацијама, Удружења новинара Србије и Независног удружења новинара Србије уз учешће великог броја представника медија, удружења грађана, органа власти, као и чланова дипломатског кора, одржан скуп посвећен обележавању Међународног дана права јавности да зна, 28. септембар.
Детаљније

Боровчанин у посети еко кампу Тршић

Датум: 28.09.2015 | Категорија: Активности, Омладина,

Државни секретар за омладину Ненад Боровчанин обратио се младим волонтерима у Еко кампу Тршић цитирајући Вука Караџића “не брини ти, мој брајко, хоће ли народ пропасти или неће, него ради оно што си кадар! Па ако сваки уради онолико колико је кадар, неће народ никад пропасти“.
Детаљније

Деца из Србије на пријатељској фудбалској утакмици у Милану, Дејан Станковић поново на терену

Датум: 27.09.2015 | Категорија: Активности, Омладина, Спорт,

Млади спортисти из Србије отпутовали су у Милано на пријатељску фудбалску утакмицу са вршњацима из Италије у оквиру Kinder+sport пројекта који је глобалног карактера и промовише физичку активност међу млађим генерацијама.
Детаљније

Отворен пети Европски сениорски џудо куп "Србија опен"

Датум: 26.09.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић данас je отворио пети Европски сениорски џудо куп “Србија опен“ који организује Џудо савез Србије и Џудо клуб Црвена звезда.
Детаљније

Отворен пети Европски фитнес конгрес

Датум: 25.09.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић данас je свечано отворио пети Европски фитнес конгрес који организује Савез за рекреацију и фитнес Србије.
Детаљније

Боровчанин подржао кампању „1 од 5“ Савета Европе

Датум: 25.09.2015 | Категорија: Активности, Омладина,

Ненад Боровчанин, државни секретар за омладину, дочекао је данас представнике и волонтере Инцест траума центра, предвођене Тимом Картрајтом, директором Канцеларије Савета Европе у Београду и Метјуом Мекваришом, иницијатором акције „Ходам против сексуалног насиља“, пружајући на тај начин, у име институције, снажну подршку борби против сексуалног насиља над децом.
Детаљније

Страница 1 од 4

Архива вести