Вести - Април 2015

БОРОВЧАНИН: ЕВРОПСКИ СИСТЕМ НАМ ТРЕБА ЗА ДОБРО МЛАДИХ!

Датум: 30.04.2015 | Категорија: Омладина,

Државни секретар за омладину Ненад Боровчанин изјавио је данас у Бриселу да ЕУ није услов нити уцењивач, већ систем који нам је преко потребан за добро младих генерација. Говорећи на Пододбору за истраживање, иновације, информационо друштво и социјалну политику, Боровчанин је приметио да су то оне земље и онај систем у који млади из Србије желе да оду, јер га немају код своје куће.
Детаљније

Завршена конференција пројекта "Едукацијом до посла"

Датум: 30.04.2015 | Категорија: Активности, Омладина,

Помоћник министра Снежана Клашња, посетила је јуче, 28.априла, град Зрењанин поводом обележавања завршетка пројекта „Едукацијом до посла“, који је финансиран од стране министарства у износу од 7.102.000,00 дин.
Детаљније

Удовичић: Новим законом о спорту подижемо лествицу степен више

Датум: 30.04.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Jавна расправа о Нацрту закона о спорту одржана је данас у Бору. Јавној расправи присуствовали су министар омладине и спорта Вања Удовичић, државни секретар за спорт Предраг Перуничић, помоћник министра за спорт Урош Зековић, остали чланови Радне групе за израду Нацрта закона о спорту и преko 80 учесника.
Детаљније

ИЗВЕШТАЈ О РАДУ МИНИСТАРСТВА ОМЛАДИНЕ И СПОРТА ЗА ПЕРИОД АПРИЛ 2014. – АПРИЛ 2015. ГОДИНЕ

Датум: 29.04.2015 | Категорија: Активности,

Поштовани, у даљем тексту се налази Извештај о раду Министарства омладине и спорта у претходних годину дана.
Детаљније

Удовичић: Желим да чујем глас са терена!

Датум: 29.04.2015 | Категорија: Активности,

Jавна расправа о Нацрту закона о спорту одржана је данас у Сомбору. Јавној расправи присуствовали су министар омладине и спорта Вања Удовичић, државни секретар за спорт Предраг Перуничић, помоћник министра за спорт Урош Зековић, остали чланови Радне групе за израду Нацрта закона о спорту и преко стотину учесника.
Детаљније

Удовичић доделио уговоре о стипендирању у Новом Пазару

Датум: 24.04.2015 | Категорија: Активности, Омладина,

Министар омладине и спорта и председник Фонда за младе таленте Вања Удовичић уручио је уговоре стипендистима Фонда за младе таленте у Новом Пазару. Свечана додела уговора о стипендирању одржана је у Културном центру
Детаљније

Удовичић: Жеља је да спорт не буде привилегија, већ да буде доступан свим грађанима

Датум: 24.04.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Jавна расправа о Нацрту закона о спорту одржана је данас у Новом Пазару. Јавној расправи присуствовали су министар омладине и спорта Вања Удовичић, државни секретар за спорт Предраг Перуничић, помоћник министра за спорт Урош Зековић, остали чланови Радне групе за израду Нацрта закона о спорту и око 100 учесника.
Детаљније

Одржана Јавна расправа о Нацрту закона о спорту у Звечану

Датум: 23.04.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Прва јавна расправа о Нацрту закона о спорту одржана је данас у Звечану. Јавној расправи присуствовали су министар омладине и спорта Вања Удовичић, државни секретар за спорт Предраг Перуничић, помоћник министра за спорт Урош Зековић, остали чланови Радне групе за израду Нацрта закона о спорту и преко 70 учесника.
Детаљније

Удовичић доделио уговоре о стипендирању у Косовској Митровици

Датум: 23.04.2015 | Категорија: Активности, Омладина,

Министар омладине и спорта и председник Фонда за младе таленте Вања Удовичић уручио је уговоре стипендистима Фонда за младе таленте у Косовској Митровици. Свечана додела уговора о стипендирању одржана је у Свечаној сали Ректората Универзитета у Приштини.
Детаљније

Страница 1 од 5

Архива вести