Вести - Фебруар 2015

Јавни конкурси за програме и пројекте од јавног интереса у областима омладинског сектора

Датум: 28.02.2015 | Категорија: Омладина конкурси,

Министарство омладине и спорта у складу са Законом о младима („Службени гласник РС”, број 50/11), Правилником о финансирању и суфинансирању програма и пројеката од јавног интереса у областима омладинског сектора („Службени гласник РС”, бр. 8/12 и 11/13) и Планом извршења Министарства омладине и спорта за 2015. годину, расписује:
Детаљније

Расписани конкурси за програме и пројекте од јавног интереса у областима омладинског сектора

Датум: 28.02.2015 | Категорија: Омладина,

Министарство омладине и спорта расписало је 28. фебруара конкурсе за програме и пројекте од јавног интереса у областима омладинског сектора. Рок за достављање предлога пројеката је 15 дана, односно до 16. марта 2015. године.
Детаљније

Хокејашке легенде у Пиониру

Датум: 28.02.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Играчи московске екипе "Легенде хокеја", одиграли су данас у хали "Пионир" ревијалну утакмицу са екипом наших ветерана хокеја, "Ветеранима Србије". Победила је руска екипа, резултатом 8-3.
Детаљније

Усвојена Национална стратегија за младе за период од 2015. до 2025. године

Датум: 27.02.2015 | Категорија: Активности, Омладина,

Национална стратегија за младе утврђује основне принципе за  унапређење друштвеног положаја младих и стварање услова за остваривање права и интереса младих у свим областима.
Детаљније

„Отпаковани“ културни пакети  дванаест канцеларија за младе у Србији

Датум: 27.02.2015 | Категорија: Омладина,

На завршном догађају пројекта “Отпакивање“  у Дому омладине  у Београду додељена је  награда Канцеларији за младе из Прибоја, која је по избору стручног жирија и гласача на друштвеној мрежи Фејсбук  направила најбољи културни пакет, односно креативан израз одлика своје локалне заједнице. Награђена је и Јована Остојић за причу "Кад се млади играју рата" коју је написала у оквиру пројекта.
Детаљније

Компаније отвориле врата за најбоље студенте

Датум: 27.02.2015 | Категорија: Активности, Омладина,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић и председник Српске асоцијације менаџера Милан Петровић потписали су данас меморандум о сарадњи две институције којим ће стипендистима Фонда за младе таленте бити омогућено обављање стручне праксе у најбољим компанијама, чланицама САМ-а.
Детаљније

Легенде југословенске кошарке код министра Удовичића

Датум: 26.02.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Легенде југословенске кошарке Борислав Станковић, Драган Капичић, Иво Данеу, Петар Сканси, Ратомир Тврдић и Никола Плећаш били су данас гости министра омладине и спорта Вање Удовичића.
Детаљније

Страница 1 од 3

Архива вести