Вести - Новембар 2014

Делегација Уједињених Арапских Емирата у радној посети Републици Србији

Датум: 29.11.2014 | Категорија: Активности, Спорт,

Након потписивања Меморандума о разумевању у области омладине и спорта, делегација Уједињених Арапских Емирата детаљније се упознала са омладинском и спортском политиком Републике Србије, исказујући јасан став Владе УАЕ да треба интензивирати сарадњу у свим секторима, са посебним фокусом на заједничким активностима у области омладине и спорта.
Детаљније

Најбољи српски аутомобилста Душан Борковић гост Министарства омладине и спорта

Датум: 29.11.2014 | Категорија: Активности, Спорт,

Најбољи српски аутомобилиста Душан Борковић био је гост министра омладине и спорта Вање Удовичића на Сајму спорта. На штанду Министарства омладине и спорта инсталиран је симулатор за трку, на којем су сви посетиоци, а посебно млади, имали прилику да се опробају у вожњи на стази Сузука у Јапану, на којој је Борковић недавно освојио друго место на Светском шампионату туринг аутомобила. 
Детаљније

Eкипа филма „Бићемо прваци света“ на Сајму спорта - промоција правих вредности 

Датум: 29.11.2014 | Категорија: Активности, Спорт,

Данас су на штанду Министарства омладине и спорта у оквиру Сајма спорта премијерно приказани кадрови филма „Бићемо прваци света“. Министар омладине и спорта Вања Удовичић приредио је дружење глумаца који тумаче ликове кошаркашких легенди са јуниорским спортским шампионима Србије.
Детаљније

Удовичић и Дивац на Сајму спорта: Планови за предолимпијску годину   

Датум: 29.11.2014 | Категорија: Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић и председник Олимпијског комитета Србије Владе Дивац обишли су данас Сајам спорта и разговарали о плановима за 2015. као предолимпијску годину.
Детаљније

Перуничић затворио Сајам спорта

Датум: 29.11.2014 | Категорија: Спорт,

Државни секретар за спорт у Министарству омладине и спорта Предраг Перуничић свечано је затворио трећи по реду Сајам спорта "Спортска страна Србије".
Детаљније

Деца из Обреновца на Сајму спорта

Датум: 29.11.2014 | Категорија: Спорт,

Деца из обреновачке основне школе "Јован Јовановић Змај" данас су на позив министра омладине и спорта била гости Сајма спорта. Председник општине Обреновац Мирослав Чучковић том приликом је министру Удовичићу уручио захвалницу Градске општине Обреновац за ангажман волонтера на отклањању последица поплава.
Детаљније

Регионални састанак о заједничким спортским приоритетима у 2015. 

Датум: 29.11.2014 | Категорија: Спорт,

У Београду је одржан иницијални регионални састанак коме су присуствовали Едвард Колар, генерални директор за спорт Министарства знаности, образовања и спорта Републике Словеније, Сувад Џафић, помоћник министра за спорт Министарства цивилних послова Босне и Херцеговине, Марко Беговић, саветник за спорт Управе за младе и спорт Црне Горе, као и Никола Малетић и Александра Кнежевић, испред Министарства омладине и спорта Републике Србије.
Детаљније

Удовичић и Сале Ђорђевић позвали децу да се баве спортом   

Датум: 28.11.2014 | Категорија: Активности, Спорт,

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић био је данас гост министра омладине и спорта Вање Удовичића на сајму спорта. Удовичић и Ђорђевић заједно су посетили штанд Кошаркашког савеза Србије и послали поруку о важности бављења спортом, нарочито за децу.
Детаљније

Боровчанин: Посао младим талентима

Датум: 28.11.2014 | Категорија: Омладина,

Државни секретар за омладину Ненад Боровчанин позвао је успешне компаније које послују у Србији да пруже прилику најбољим студентима и стипендистима Фонда за младе таленте за стручну праксу и започињање каријере. Министарство омладине и спорта у сарадњи са МК групом стипендистима је омогућило упознавање са процесом рада и представљање компанији Карнекс.
Детаљније

Представљена монографија "Спортске школе–спортски кампови, 50 година спортских кампова у Србији"

Датум: 28.11.2014 | Категорија: Спорт,

На Сајму спорта презентована је монографија др Мирка Кантара под називом “Спортске школе – Спортски кампови, 50 година спортских кампова у Србији“. Монографија др Кантара представља научно-истраживачки рад у области менаџмента у спорту и менаџмента спортских организација.
Детаљније

Страница 1 од 6

Архива вести