Некатегоризовано

img_20161129_090539

Одржан састанак Пододбора за истраживање, иновације, информационо друштво и социјалну политику у Бриселу

Датум: 30.11.2016. | Категорија: Вести, Некатегоризовано, Омладина

У Бриселу је 29. и 30. новембра 2016. године одржан састанак Пододбора за истраживање, иновације, информационо друштво и социјалну политику Европске уније и Србије.


_MMC1892

Свечано представљен Параолимпијски тим Србије!

Министар омладине и спорта Вања Удовичић присуствовао је данас у Дому Народне скупштине свечаном представљању Параолимпијског тима Србије који ће се од 7. до 18. септембра такмичити на играма у Рију.


Милано, ЕУ, МОС

Гаранција за младе – искуства европских држава

Датум: 07.03.2016. | Категорија: Некатегоризовано, Омладина

У организацији Европске фондације за обуке у Милану, од 1. до 3. марта 2016. године, одржан је скуп „Промовисање преласка младих у Републици Србији из образовања у свет рада путем интегрисаних активности за развој вештина и запошљивости младих“, у склопу подршке земљама у процесу европских интеграција, у области образовања и запошавања младих.


Иницијатива за пројекат “Изградња и промоција бициклистичке стазе у Јужном Банату”

Датум: 10.02.2015. | Категорија: Некатегоризовано

У Ковину је 9. фебруара потписан Споразум о сарадњи у оквиру иницијативе за пројекат “Изградња и промоција бициклистичке стазе у Јужном Банату” .


grb_republike_Srbije1122

ПРЕСЕК ПОТРЕБНЕ ПОМОЋИ ОПШТИНАМА И ГРАДОВИМА У СРБИЈИ ПОГОЂЕНИМ ПОПЛАВАМА

Датум: 21.05.2014. | Категорија: Некатегоризовано

Свим наведеним општинама потребна је свака врста материјалне и новчане подршке. Следи списак актуелних приоритета према информацијама добијених са терена и од Канцеларија за локални економски развој. 1. Бајина Башта: вода за пиће, храна за бебе, лекови, чизме, лопате, грађевински материјал2. Ћуприја: гумене чизме, средства за дезинфекцију3. Чачак: храна за бебе, ћебад, средства за дезинфенкцију, теренска возила, грађевински материјал4. Горњи Милановац […]