Омладина

Ćirilica.JPG

Резултати Јавног конкурса за подршку промоцији европских могућности за младе

Датум: 07.11.2016. | Категорија: Конкурси, Омладина, Омладина

Министарство омладине и спорта донело је одлуку о додели финансијских средстава за пројекат подршке промоцији европских могућности за младе.


Ćirilica.JPG

Резултати Јавног конкурса за програме и пројекте за спровођење циљева Националне стратегије за младе

Датум: 02.11.2016. | Категорија: Конкурси, Омладина, Омладина

Министарство омладине и спорта донело је одлуку о додели финансијских средстава за програме и пројекте за спровођење циљева Националне стратегије за младе.


Ćirilica.JPG

Објављен Jавни конкурс за информисање и подизање капацитета младих за активније учешће у ЕУ програму ЕРАЗМУС+ у Републици Србији

Датум: 02.11.2016. | Категорија: Конкурси, Омладина, Омладина

Министарство омладине и спорта у складу са Законом о младима („Службени гласник РС”, број 50/11), Правилником о финансирању и суфинансирању програма и пројеката од јавног интереса у областима омладинског сектора („Службени гласник РС”, бр. 8/12, 11/13 и 15/16) и Планом извршења Министарства омладине и спорта за 2016. годину, расписује


Ćirilica.JPG

Резултати Јавног конкурса за развој и спровођење омладинске политике

Датум: 24.10.2016. | Категорија: Вести, Конкурси, Омладина, Омладина

Министарство омладине и спорта донело је одлуку о додели финансијских средстава за програме и пројекте подршке развоју и спровођењу омладинске политике.


Ćirilica.JPG

Резултати Јавног конкурса за подршку јединицама локалне самоуправе у спровођењу омладинске политике на локалном нивоу

Датум: 17.10.2016. | Категорија: Битне информације, Конкурси, Омладина, Омладина

Министарство омладине и спорта донело је одлуку о додели финансијских средстава за програме и пројекте од јавног интереса у областима омладинског сектора које ће спроводити локалне самоуправе.


Ćirilica.JPG

Објављен Jавни конкурс за подршку промоцији европских могућности за младе

Датум: 18.08.2016. | Категорија: Конкурси, Омладина, Омладина

МИНИСТАРСТВО ОМЛАДИНЕ И СПОРТА у складу са Законом о младима („Службени гласник РС”, број 50/11), Правилником о финансирању и суфинансирању програма и пројеката од јавног интереса у областима омладинског сектора („Службени гласник РС”, бр. 8/12, 11/13 и 15/16) и Планом извршења Министарства омладине и спорта за 2016. годину, расписујеStranica 1 od 812345...Poslednja »