Битне информације

????????????????????????????????????

Удовичић на полагању камена темељца за изградњу Научно-технолошког парка Универзитета у Новом Саду

Датум: 23.10.2016. | Категорија: Битне информације, Омладина

Министар омладине и спорта Вања Удовичић присуствовао је данас полагању камена темељца за изградњу Научно-технолошког парка Универзитета у Новом Саду.


belapalanka2

Удовичић на бесплатним лекарским прегледима и моторичким тестирањима за децу у Белој Паланци

Датум: 19.10.2016. | Категорија: Битне информације, Спорт

Министар омладине и спорта Вања Удовичић присуствоваo jeбесплатним лекарским прегледима и моторичким тестирањима за децу у СЦ „Бањица“у Белој Паланци. У хали спортског центра осим бесплатних прегледа одржан je и јавни час  у оквиру програма „Спорт у школе“. Поред министра омладине и спорта догађају је присуствовао и државни секретар за спорт Предраг Перуничић, као и директор Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије Горан Бојовић.


hala-bojnik

Удовичић отворио спортску халу у Бојнику

Датум: 17.10.2016. | Категорија: Битне информације, Спорт

Министар омладине и спорта Вања Удовичић отворио је данас спортску халу у Бојнику, површине око 2.500м2, који се састоји од борилишта, спортске хале са трибинама капацитета за 1.000 гледалаца, пратећих просторија, административно управног дела и техничких просторија.


Ćirilica.JPG

Резултати Јавног конкурса за подршку јединицама локалне самоуправе у спровођењу омладинске политике на локалном нивоу

Датум: 17.10.2016. | Категорија: Битне информације, Конкурси, Омладина, Омладина

Министарство омладине и спорта донело је одлуку о додели финансијских средстава за програме и пројекте од јавног интереса у областима омладинског сектора које ће спроводити локалне самоуправе.


basketasi-srbije-2016

Удовичић честитао баскеташима

Датум: 15.10.2016. | Категорија: Битне информације, Спорт

Репрезентација Србије освојила је златну медаљу на Светском првенству у баскету 3×3 одржаном у Кини, победивши репрезентацију Сједињених Америчких Држава 21:16.


deli-nis-2016

Удовичић у посети „ДЕЛИ центра за креативно деловање“ у Нишу

Датум: 15.10.2016. | Категорија: Битне информације, Омладина

Министар омладине и спорта Вања Удовичић посетио је данас, 15. октобра 2016. године, у Нишу „ДЕЛИ центар за креативно деловање“, простор који представља пример добре праксе у земљи и региону као успешан механизам за запошљавање младих.Stranica 1 od 1712345...10...Poslednja »