Битне информације

Сајам спорта потврдио статус водеће спортске манифестације у региону

Датум: 27.11.2016. | Категорија: Битне информације, Спорт

Државни секретар за спорт у Министарству омладине и спорта, Предраг Перуниничић и директор Сајма спорта, Немања Свјетличић, свечано су затворили Пети међународни Сајам спорта под слоганом “Спорт је закон”.


sajam-sport-zakon-o-sportu

Удовичић o примени новог Закона о спорту

Датум: 26.11.2016. | Категорија: Битне информације, Спорт

Министар омладине и спорта Вања Удовичић присуствовао је данас  11. Националном семинару Спортског савеза Србије на коме је главна тема била примена новог Закона о спорту. Семинар се одржао у оквиру петог Међународног сајма спорта.


sajt

УДОВИЧИЋ ОТВОРИО ПЕТИ МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ СПОРТА

Датум: 25.11.2016. | Категорија: Битне информације, Вести, Спорт

Министар омладине и спорта Вања Удовичић свечано је отворио Пети међународни Сајам спорта. Сајам спорта под слоганом „Спорт је закон“ одржава се у организацији Спортског савеза Србије, а под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије од 25. до 27. новембра 2016. на Београдском сајму.


Ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić

Удовичић честитао КОМС-у

Датум: 17.11.2016. | Категорија: Битне информације, Омладина

Министар омладине и спорта Вања Удовичић честитао је руководству и свим члановима Кровне организације младих Србије која је данас, на Генералној Скупштини Европског форума младих, постала пуноправни члан највишег независног представничког тела младих у Европи.


djordjeogrizovic2

Удовичић: Ђорђе – прави пример свим младима

Датум: 17.11.2016. | Категорија: Битне информације, Омладина

Министар омладине и спорта Вања Удовичић разговарао је данас са најбољим младим научником на свету. Ђорђе Огризовић добитник је престижне награде Светске организације за заштиту интелектуалне својине. За најбољег младог научника на свету проглашен је на 29. Међународној конференцији младих научника, незваничном светском првенству, за истраживање начина пречишћавање воде загађене фенолом.


antidoping-edkuacija

Удовичић отворио предавање „Основне антидопинг едукације“ у оквиру пројекта Антидопинг агенције РС „Вршњачка едукација“

Датум: 16.11.2016. | Категорија: Битне информације, Спорт

Министар омладине и спорта Вања Удовичић свечано је отворио предавање „Основне антидопинг едукације“ у оквиру пројекта „Вршњачка едукација“.Stranica 1 od 1812345...10...Poslednja »